Off-grid zgjidhje diellore fotovoltaike nga DET shpk

Magazinimi

Detaje

Energjia fotovoltaike vetë-gjeneruese PV diellore është bërë më e lirë se çmimi i blerjes nga rrjeti. Me çdo kilovat energji diellore që konsumoni, kostot tuaja të energjisë elektrike do të ulen dhe do të jeni më të pavarur nga rritja e çmimit të energjisë elektrike. Kostoja e energjisë së vetë-gjeneruar PV mbetet konstante me dekada dhe siguron çmime të qëndrueshme të energjisë elektrike. Si një tregtar fotovoltaik dhe kompani instalimi, ne gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo klient. Ne e zhvillojmë secilin projekt individualisht, nga konsultimi deri te planifikimi deri në instalim dhe shërbim pas shitjes. Për çdo qëllim, portofoli ynë i produkteve ofron depon e duhur për pavarësinë tuaj të energjisë. A jeni i interesuar për një produkt specifik apo dëshironi ndonje ofertë pa obligime? Kontakto me ne!

Partnerët

ABB Storage
Askoma Heat
Axitex Energy
Axitex +Kostal
BYD Battery
Delios Storage
Enphaze Storage
Frionus +LG
Goodwe solar
Huawei Storage
Kaco Blue Planet
Kostal Storage
LG Energy Storage
LG Home Battery
Polontech Storage
SMA Sunny Boy
Solaredge Store
Solar Triple Power
sqShqip