Panele diellore fotovoltaike

Detaje

DET është ofruesi juaj i specializuar i paneleve diellorë. Ne ofrojmë panele diellore me cilësi të lartë nga prodhimet kryesore me kushte tërheqëse. Të gjitha produktet në portofolin tonë i nënshtrohen kontrolleve të rrepta të cilësisë për të siguruar që ju të merrni panele diellore që zgjasin dhe ofrojnë nivele të larta të efikasitetit. Si një tregtar fotovoltaik dhe kompani instalimi, ne gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo klient. Ne e zhvillojmë secilin projekt individualisht, nga konsultimi, planifikimi, instalimi e deri tek shërbimi pas shitjes. Portofoli ynë i gjerë i produkteve ju ofron panele diellore me efektshmëri të lartë dhe me performancë të lartë në klasa të ndryshme të prodhimit nga prodhuesit kryesorë në botë. A jeni i interesuar për një produkt specifik apo dëshironi ndonje ofertë pa detyrime? Kontakto me ne!

Partnerët

Axitex Energy
Swiss Solar
Trina Solar
Canadian Solar
sqShqip