Sisteme Montimi

Detaje

Sistemet e montimit me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme formojnë themelin për funksionimin e sigurt afatgjatë të një sistemi fotovoltaik. Përveç sigurisë dhe llogaritjes statike të sistemeve të ofruara, ne vazhdojmë t'i kushtojmë një rëndësi të madhe montimit të shpejtë, transportit me kosto të optimizuar dhe një çmimi të ulët blerjeje për klientët tanë kur zgjedhin sistemet në portofolin tonë. Të gjitha sistemet e montimit fotovoltaik në gamën tonë janë veçanërisht elastike, të qëndrueshme dhe të besueshme për shkak të përdorimit të materialeve me cilësi të lartë. Ato janë të përshtatshme për instalim të lehtë në çati të sheshta, çati të çara, sisteme në çati, si dhe për sisteme të montuara në tokë. Portofoli ynë i gjerë i produkteve ofron nën-strukturën e duhur për çdo vend - qoftë si një zgjidhje standarde apo individuale. Si tregtar fotovoltaik dhe kompani instalimi, ne gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo klient. Ne kryejmë çdo projekt individualisht, nga konsultimi deri te planifikimi deri në instalim dhe shërbim pas shitjes. Për çdo vend, portofoli ynë i gjerë i produkteve ofron sistemin e duhur të montimit. A jeni i interesuar për një produkt specifik apo dëshironi ndonje ofertë pa obligime? Kontakto me ne!
Are you interested in a specific product or would you like a non-binding offer? Learn more by clicking on the button below which directs you to our webshop!

Partnerët

Marzari Technik
PVX-Multimont
Viridan Solar
sqShqip