German quality Solar System

German quality Solar System

Konsideroni të kurseni para por gjithashtu t‘i shtoni vlerë biznesit/banesës suaj përmes një sistemi PV, për të paktën 30 vitet e ardhshme? Jeni vetëm një klikim larg nga zgjedhja e zgjuar e teknologjisë lider gjermane! Sistemin me elementët përkatës jua kemi bëre gati ne
Economic Solar System

Economic Solar System

Dëshironi të instaloni sistem të paneleve diellore, por jeni të shqetësuar për kostot e produkteve? Edhe për këtë kemi menduar ne! Sistemin me elementët përkatës me çmime ekonomikë, por cilësorë, jua kemi bëre gati ne

Perse sisteme fotovoltaike

Gjashtë arsye përse solaret PV janë të arsyeshme

Kursim Parash

Kursim Parash

Me sistemet tona me efikasitet të lartë të sistemeve fotovoltaike ju kurseni para çdo muaj me kosto të reduktuar të energjisë elektrike. Premtimi ynë: Ne gjejmë sistemin më të mirë për nevojat tuaja.
Kthim i Shpejtë dhe i Lartë

Kthim i Shpejtë dhe i Lartë

Pavarësisht nëse jeni një biznes apo investitor privat, ne i gjejmë produktet dhe përbërësit më të mirë të përshtatshëm që ju japin kthimin më të mirë të investimit me ofertat tona konkuruese.
Efiçensë e Lartë dhe Produkte me Jetëgjatësi

Efiçensë e Lartë dhe Produkte me Jetëgjatësi

Ne punojmë me produktet më të mira dhe më efikase në treg. Furnizuesit tanë premium ofrojnë efikasitetin më të mirë dhe garancitë më të gjata në botë.
 Planifikimi dhe Instalimi i Besueshëm

Planifikimi dhe Instalimi i Besueshëm

Çdo projekt është hartuar nga inxhinierët tanë Gjermanë. Inxhinierët tanë të trajnuar në Shqipëri të gjithë kanë diploma në Universitetet Gjermane.
Autonomia e Energjisë

Autonomia e Energjisë

Ne ofrojmë zgjidhje energjetike off-grid për autonomi të plotë të energjisë. Çlirohuni nga telashet me zgjidhjet më të mira për ruajtjen e energjisë.
Energji e Pastër, e Qëndrueshme dhe e Pakufizuar

Energji e Pastër, e Qëndrueshme dhe e Pakufizuar

Kaloni në trendin global dhe instaloni energjinë diellore. Investoni në një burim të pakufizuar, të pastër dhe të qëndrueshëm të energjisë që është i mirë për mjedisin tonë dhe të ardhmen e fëmijëve dhe nipërve tuaj.

ÇFARË NE BËJMË

Sisteme fotovoltaike diellore për kategori të ndryshme klientësh

A po kërkon të reduktosh faturën e energjisë elektrike?
Po mendoni për autonominë e energjisë elektrike?
Levizja elektronike ju duket interesante?
Biznese

Biznese

Objekte Banimi

Objekte Banimi

Objekte Publike

Objekte Publike

SI PUNOJMË NE

Si ju ndihmojmë ju me projektimin e sistemeve fotovoltaike diellore

Analiza e Energjisë

Gjatë fazës së parë, ne vijmë në mjediset tuaja dhe kryejmë një analiza te energjisë elektrike. Ne do të analizojmë kushtet teknike dhe kërkesat për vendndodhjen e sisteme fotovoltaike. Ju do të merrni një konsultë të parë dhe ne fillojmë të analizojmë të dhënat tuaja.

Dizenjimi i Sistemit dhe Analiza Financiare

Gjatë fazës së dytë, ne marrim të dhënat tuaja teknike dhe energjitike dhe projektojmë sistemin PV diellor që ju përshtatet më shumë. Ne do t'ju ofrojmë një zgjedhje të opsioneve të ndryshme në kombinim me një analizë të plotë financiare.

Implementim dhe Monitorim

Në fazën e tretë inxhinierët tanë instalojnë sistemin PV diellor në ambientet tuaja. Pas instalimit, ne ju ndihmojmë të monitoroni performancën e sistemit tuaj dhe t'ju ofrojmë një shërbim të plotë pas shitjes, duke përfshirë kontrolle të rregullta.

D.E.T solar transport

Dërgesa Bisnes me Bisnes

Jeni një kompani elektrike që mund të realizoni instalimin e sistemeve diellore PV?

Atëhere mundësojani klientëve tuaj sistemin me panele diellore të projektuar nga D.E.T. Ne projektojmë me ju, dorëzojmë komponentët dhe ju instaloni.                                                      Realizoni biznesin tuaj me dërgesat e paneleve diellore D.E.T.

Jeni një biznes me fuqinë punëtore të gatshme për të instaluar energji diellore?

Kurseni edhe më shumë kosto duke instaluar sistemin e ofruar prej nesh, me punëtorët tuaj nën asistencën e udhëzimeve tona. Ne projektojmë sistemin tuaj diellor, dorëzojmë komponentët dhe mbikëqyrim fuqinë tuaj punëtore për instalim.      Kurseni edhe më shumë para me dërgesat e paneleve diellore D.E.T .

EV Chargers

The combination features make Pulsar Plus the ideal choice for your home. Pulsar Plus comes with an integrated cable and is suitable for every electric car with type 1 or type 2 charging plug. Choose between 7.4 kW, 11 kW or 22 kW. Learn more by clicking on the button below

kush jemi

Historia jonë
DET u themelua me qëllim për të sjellë energjinë diellore në Shqipëri. Ne përpiqemi të kombinojmë kushte të shkëlqyera të energjisë diellore mesdhetare me një qasje të cilësisë gjermane.

PARTNERËT

Partnerët tanë premium

TË DHËNA

Mos e humbisni trendin botëror të momentit

22 (MW)

Kapaciteti total i instaluar i energjisë diellore në Shqipëri në 2020

848404 (MW)

Kapaciteti global i energjisë diellore i instaluar ne 2020

1448000 (MW)

Kapaciteti total global i energjisë diellore i projektuar për tu instaluar deri në vitin 2024

Po mendoni të instaloni panele diellore fotovoltaike?

Ne sherbejm konsulenca falas Na kontakto duke skeduluar një takim

sqShqip