Lëvizshmëria elektronike

Detaje

Automjetet elektrike do të luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në të ardhmen. E furnizuar me energji rigjeneruese, lëvizshmëria elektronike do të bëhet veçanërisht tërheqëse. Pronarët e një sistemi PV diellor mund të ulin ndjeshëm kostot e tyre të energjisë elektrike duke instaluar një stacion karikimi në shtëpinë ose biznesin e tyre. Një stacion karikimi mundëson që automjeti elektrik të karikohet në mënyrë të besueshme dhe të sigurt me energji diellore. Si një tregtar fotovoltaik dhe kompani instalimi, ne gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo klient. Për çdo vend apo qëllim, portofoli ynë i produkteve ofron produktin e duhur për makinen tuaj elektrike. A jeni i interesuar për një produkt specifik apo dëshironi ndonje ofertë pa obligime? Kontakto me ne!

Partnerët

sqShqip