Invertera

Detaje

DET është ofruesi juaj specialist i inverterave diellorë. Ne ofrojmë invertera me tel dhe qendror për sisteme të të gjitha madhësive. Të gjitha produktet në portofolin tonë i nënshtrohen kontrolleve strikte të cilësisë për të siguruar që ju të merrni invertorë me jetëgjatësi që ofrojnë prodhim maksimal. Si një tregtar fotovoltaik dhe kompani instalimi, ne gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme për çdo klient. Ne e zhvillojmë secilin projekt individualisht, nga konsultimi deri te planifikimi deri në instalim dhe shërbim pas shitjes. Portofoli ynë i gjerë i produkteve ju ofron invertorë me varg dhe qendror, si dhe mikro invertorë në klasa të ndryshme të prodhimit dhe nga prodhuesit kryesorë në botë. A jeni i interesuar për një produkt specifik apo dëshironi ndonje ofertë pa obligime? Kontakto me ne!

Partnerët

sqShqip