Sistemet dhe mjetet analitike

Detaje

Testimi dhe monitorimi i tokës, ujit dhe ajrit për shumë kompani është me interes të madh. Sistemi analitik është pajisje e lehtë për tu trajtuar dhe mund të përdoret për prodhimin profesional të bimëve, dhe këshillime të shpejta per qëllime arsimore dhe kërkimore.

Partnerët

Ne jemi të kënaqur të paraqesim partnerët tanë ekskluzivë të biznesit, të gjithë ata që ofrojnë produkte me cilësi të lartë në segmentin e tyre përkatës të biznesit.

Stepsystem
Ge:NET
sqShqip