Teknologjia e serave

Detaje

Pjesë te serave me cilësi të lartë do t'ju mundësojnë të prodhoni produkte me cilësi të lartë, rendimente më të larta dhe të merrni fitime më të larta. Teknologjia më e mirë e serrave duke përfshirë ujitje dhe rrufe për prodhimin e frutave dhe perimeve është psecialiteti i ekipit tonë.

Partnerët

Ne jemi të kënaqur të paraqesim partnerët tanë ekskluzivë të biznesit, të gjithë ata që ofrojnë produkte me cilësi të lartë në segmentin e tyre përkatës të biznesit.

DH Licht
FVG
Toro
sqShqip