Our Story

DET shpk Deutsche Energie & Technologie

Deutsche Energie & Technologie (DET) u themelua në vitin 2015 në Gjermani dhe Shqipëri si një bashkëpunim biznesi gjermano-shqiptar me synimin për të sjellë energjinë diellore fotovoltaike në Shqipëri. Që atëherë, DET ka implementuar projekte diellore fotovoltaike të të gjitha madhësive në Shqipëri dhe Gjermani dhe vazhdon të zgjerohet në tregjet evropiane. Ne po mbështesim rritjen dhe përdorimin e energjisë së rinovueshme, në këtë mënyrë duke kontribuar në reduktimin e emetimeve globale të karbonit dhe mbrojtjen e mjedisit.
Ne besojmë në kombinimin e produkteve lider dhe shërbimit të mirë. Qasja e biznesit DET është të ofrojë cilësi afatgjatë, me efikasitet të lartë dhe me një çmim konkurrues. Përveç kësaj, ne ofrojmë gjithmonë vlerën dhe sigurinë maksimale për investimin e klientëve tanë. Përmbushja e pritshmërive të klientëve tanë është motivimi kryesor në rrugëtimin tonë të qëndrueshëm drejt suksesit.
Të gjitha sistemet më të sofistikuara në tregun e Sistemeve Fotovoltaike Diellore kanë garancitë më afatgjata. Ato janë projektuar e zbatuar nga inxhinierët tanë me diploma universitare gjermane dhe përvojë inxhinierike në këtë fushë. DET Deutsche Energie & Technologie ka selinë e saj në Tiranë, Shqipëri dhe Stuttgart, Gjermani.
DET shpk
DET shpk

our projects

Check out some of our projects!

Business

	Business
Installation of a 20 kWp on-grid solar photovoltaic system for the electricity production of a laundry cleaning business in Tirana.

Private homes

Private homes
5 kWp Solar photovoltaic system roof installation with electricity storage for the own electricity production in a remote area near Prrenjas.

Public institutions

Public institutions
Installation of a solar photovoltaic system at the Polytechnic University Tiranafor the production of electricity and study purposes for students.
en_USEnglish