Pse energjia diellore fotovoltaike nga DET?

Gjashtë arsye përse solaret PV janë të arsyeshme

Kursim Parash

Kursim Parash

Me sistemet tona me efikasitet të lartë të energjisë diellore ju kurseni para çdo muaj me kosto të reduktuar të energjisë elektrike. Premtimi ynë: Ne gjejmë sistemin më të mirë për nevojat tuaja.
Kthim i Shpejtë dhe i Lartë

Kthim i Shpejtë dhe i Lartë

Pavarësisht nëse jeni një biznes apo investitor privat, ne i gjejmë produktet dhe përbërësit më të mirë të përshtatshëm që ju japin kthimin më të mirë të investimit me ofertat tona konkuruese.
Efiçensë e Lartë dhe Produkte me Jetëgjatësi

Efiçensë e Lartë dhe Produkte me Jetëgjatësi

Ne punojmë me produktet më të mira dhe më efikase në treg. Furnizuesit tanë premium ofrojnë efikasitetin më të mirë dhe garancitë më të gjata në botë.
 Planifikimi dhe Instalimi i Besueshëm

Planifikimi dhe Instalimi i Besueshëm

Çdo projekt është hartuar nga inxhinierët tanë Gjermanë. Inxhinierët tanë të trajnuar në Shqipëri të gjithë kanë diploma në Universitetet Gjermane.
Autonomia e Energjisë

Autonomia e Energjisë

Ne ofrojmë zgjidhje energjetike jashtë rrjetit për autonomi të plotë të energjisë. Çlirohuni nga telashet me zgjidhjet më të mira për ruajtjen e energjisë.
Energji e Pastër, e Qëndrueshme dhe e Pakufizuar

Energji e Pastër, e Qëndrueshme dhe e Pakufizuar

Kaloni në trendin global dhe instaloni energjinë diellore. Investoni në një burim të pakufizuar, të pastër dhe të qëndrueshëm të energjisë që është i mirë për mjedisin tonë dhe të ardhmen e fëmijëve dhe nipërve tuaj.

ÇFARË NE BËJMË

Sisteme diellore fotovoltaike për kategori të ndryshme klientësh

A po kërkon të reduktosh faturën e energjisë elektrike?
Po mendoni për autonominë e energjisë elektrike?
Levizja elektronike ju duket interesante?
Biznese

Biznese

Shtëpi

Shtëpi

Institucione publike

Institucione publike

SI PUNOJMË NE

Si ju ndihmojmë me projektin diellor fotovoltaik

Analiza e Energjisë

Gjatë fazës së parë, ne vijmë në mjediset tuaja dhe kryejmë një analiza te energjisë elektrike. Ne do të analizojmë kushtet teknike dhe kërkesat për vendndodhjen e sistemit PV. Ju do të merrni një konsultë të parë dhe ne fillojmë të analizojmë të dhënat tuaja.

Dizenjimi i Sistemit dhe Analiza Financiare

Gjatë fazës së dytë, ne marrim të dhënat tuaja teknike dhe energjitike dhe projektojmë sistemin PV diellor që ju përshtatet më shumë. Ne do t'ju ofrojmë një zgjedhje të opsioneve të ndryshme në kombinim me një analizë të plotë financiare.

Implementim dhe Monitorim

Në fazën e tretë inxhinierët tanë instalojnë sistemin PV diellor në ambientet tuaja. Pas instalimit, ne ju ndihmojmë të monitoroni performancën e sistemit tuaj dhe t'ju ofrojmë një shërbim të plotë pas shitjes, duke përfshirë kontrolle të rregullta.

kush jemi

Historia jonë
DET u themelua me qëllim për të sjellë energjinë diellore në Shqipëri. Ne përpiqemi të kombinojmë kushte të shkëlqyera të energjisë diellore mesdhetare me një qasje të cilësisë gjermane.

PARTNERËT

Partnerët tanë premium

TË DHËNA

Mos e humbisni trendin botëror të momentit

17 (MW)

Kapaciteti total i instaluar i energjisë diellore në Shqipëri në 2020

707494 (MW)

Kapaciteti global i energjisë diellore i instaluar ne 2020

1448000 (MW)

Kapaciteti total global i energjisë diellore i projektuar për tu instaluar deri në vitin 2024

Po mendoni të instaloni panele diellore fotovoltaike?

Ne ofrojmë shërbim falas konsultues paraprak. Kontaktoni për të caktuar një takim.

sqShqip