Historia jonë

bashkepunim Gjermano-Shqiptare

Deutsche Energie & Technologie (DET) u themelua në vitin 2015 në Gjermani dhe Shqipëri si një bashkëpunim biznesi gjermano-shqiptar me synimin për të sjellë energjinë diellore fotovoltaike në Shqipëri. Që atëherë, DET ka implementuar projekte diellore fotovoltaike të të gjitha madhësive në Shqipëri dhe Gjermani dhe vazhdon të zgjerohet në tregjet evropiane. Ne po mbështesim rritjen dhe përdorimin e energjisë së rinovueshme, në këtë mënyrë duke kontribuar në reduktimin e emetimeve globale të karbonit dhe mbrojtjen e mjedisit.
Ne besojmë në kombinimin e produkteve lider dhe shërbimit të mirë. Qasja e biznesit DET është të ofrojë cilësi afatgjatë, me efikasitet të lartë dhe me një çmim konkurrues. Përveç kësaj, ne ofrojmë gjithmonë vlerën dhe sigurinë maksimale për investimin e klientëve tanë. Përmbushja e pritshmërive të klientëve tanë është motivimi kryesor në rrugëtimin tonë të qëndrueshëm drejt suksesit.
Të gjitha sistemet më të sofistikuara në tregun e Sistemeve Fotovoltaike Diellore kanë garancitë më afatgjata. Ato janë projektuar e zbatuar nga inxhinierët tanë me diploma universitare gjermane dhe përvojë inxhinierike në këtë fushë. DET Deutsche Energie & Technologie ka selinë e saj në Tiranë, Shqipëri dhe Stuttgart, Gjermani.
DET shpk
DET shpk

Projektet tona

Shikoni disa nga projektet tona

Biznese

	Biznese
Instalimi i një sistemi diellor fotovoltaik 20 kWp për prodhimin e energjisë elektrike të një biznesi pastrimi lavanderie në Tiranë.

Shtëpia

Shtëpia
5 kWp Instalimi i kulmit të sistemit diellor fotovoltaik me ruajtje të energjisë elektrike për prodhimin e energjisë elektrike në një zonë të largët afër Prrenjas.

Institucione publike

Institucione publike
Installation of a solar photovoltaic system at the Polytechnic University Tiranafor the production of electricity and study purposes for students.
sqShqip